Opdatér Kaspersky Safe Kids

En Kaspersky Safe Kids opdatering løser problemer, tilføjer nye funktioner, og forbedrer ydeevnen af de eksisterende funktioner.

Automatisk opdatering

Kaspersky Safe Kids tjekker opdateringsserveren én gang om ugen for at se, om der findes en ny version af programmet. Hvis der findes en ny version, downloader Kaspersky Safe Kids den til din computer i uovervåget tilstand.

Når den nye version er downloadet, sammenligner programmet alle aftaler fra den tidligere version med aftalerne i opdateringen. Hvis der ikke kræves nogen brugerhandlinger, starter Kaspersky Safe Kids opdateringen automatisk. Når opdateringen er installeret, beder Kaspersky Safe Kids dig om at genstarte computeren for at færdiggøre opdateringen.

Kaspersky Safe Kids afbrydes ikke under den automatiske opdatering.

Manuel opdatering

I følgende situationer kan der bruges brugerhandling under en opdatering af Kaspersky Safe Kids:

Når du starter opdateringen manuelt, afbrydes Kaspersky Safe Kids midlertidigt. Programmet fortsætter, når opdateringen er gennemført, og din computer genstartes.

Hvis du opdaterer premium-versionen af Kaspersky Safe Kids, fortsætter du med at bruge premium-versionen af programmet efter opdateringen.

Opdater Kaspersky Safe Kids manuelt

Når Kaspersky Safe Kids er blevet opdateret, nulstilles programmets beregning muligvist af den tid, dit barn bruger på programmer og ved computeren. I det tilfælde slettes dagens tidligere tidsstatistik. Hvis du har indstillet tidsgrænser for program- eller computerbrug, kan dit barn bruge programmerne og computeren i længere tid end disse tidsgrænser på opdateringsdagen. Derfor anbefaler vi, at du tjekker dine statistikker efter en opdatering.

Se også

Nyheder